Gebouwd op aandacht & vertrouwen.

Wanneer het gaat om IT-security is wederzijds vertrouwen onontbeerlijk. We hebben een eigen Security Operations Center waar we de Cyber Security Monitoring uitvoeren. Omdat we – mogelijk – met zeer vertrouwelijke data werken, is het team ingedeeld in verschillende functies en rollen. Op deze manier mag een 1ste lijns SOC-medewerker geen privacygevoelige gegevens inzien. Deze medewerker maar technisch analyseren. 

Alle SOC-medewerkers zijn gescreend en hebben een strenge geheimhoudingsverklaring ondertekend. Er wordt regelmatig getraind op integriteit. Het feit dat er toegang is tot de servers, betekent nog niet dat deze data bekeken mag worden.


“With great power, comes great responsibility”


Niet alleen een dienst, maar een businesspartner…

Cybersecurity is een complex onderwerp, dat zich in hoog tempo ontwikkelt. Het cyberproof maken van een onderneming is niet ‘eventjes’ gedaan.

We zijn ons er van bewust dat we met zeer gevoelige data werken. Waarbij we je op de hoogte houden van de nieuwste ontwikkelingen en we jouw onderneming steeds beter kunnen beveiligen. 

Wij bouwen graag een langdurige relatie op waarbij we niet alleen een groot stuk van jouw zorg over de cyber security uit handen nemen. Wij zullen ook actief als businesspartner optreden en je begeleiden bij het maken van de juiste keuzes. 

Mis niets over de laatste ontwikkelingen van Cybersecurity!

nl_NL_formalNederlands (Formeel)
en_USEnglish nl_NL_formalNederlands (Formeel)